Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бійцівський клуб Житомира (InfoШок) ВІДЕО
 
15-09-2009, 14:33  Відео

Бійцівський клуб Житомира (InfoШок) ВІДЕО

 

Зі слів учасників клубу, 90 % того що говорить оператор цього відео репортажу є неправда...


Для тих, хто не знає: Бійцівський Клуб (БК) - це не секція, не тренування і далеко не яка-небудь нова секта. БК- це абсолютно нове, ні на що не схожий рух. Люди приходять в Клуб, щоб побитися. Можливо, перший раз в своєму житті. Бій в Клубі є реальною вуличною бійкою за винятком декількох відмінностей: по-перше, дозволяється використовувати бинти і капу ( хоча багато хто вважає за краще битися і без них) і не можна бити в пах, по-друге, ти не відчуваєш злості і ненависті до свого супротивника, і, нарешті, по-третє, ти можеш у будь-який момент зупинити бій, і ніхто тебе за це не засудить. Бо бої ведуться не ради перемоги. Головний наш враг- наші страхи і упередження, головна ціль- подолати їх в собі. Хоча кожний розуміє БК по-своєму, і це нормально. Деякі приходять до нас, щоб навчитися добре битися, бо кращого способу не знайти, деякі щоб виплеснути
злість, “дур”, ненависть і інші негативні емоції, що нагромадилася, другие- щоб взнати себе, адже якомога по-справжньому знати себе і свої здібності, якщо ти жодного разу бився, ще хтось щоб знайти друзів і братів, і т.п. Загалом, мети багато, і всі вони і так досягаються, але, як на мене, головне не це. Главноє- це то, як Клуб впливає на людей. В БК людина міняється буквально на очах. Людина розкріпачується і розкривається. Страх, який заважав йому це зробити раніше, поволі угасає. Тут ти переосмислюєш саме поняття бійки, наново відкриваєш себе, взнаєш свої істинні сили і здібності і стрімко їх розвиваєш.


Ти позбавляєшся від своїх страхів, придбаваєш сміливість і упевненість в собі, з'являється велика свобода дій. Завдяки всьому цьому ти стаєш більш спокійним, гармонійним, задоволеним собою. Як результат- більш щасливим! Я не до кінця розумію, чому БК діє на людей саме так, але я зовсім не перебільшую. Я, наприклад, набув тут тих якостей, про які раніше міг тільки мріяти! Так само БК діє на всіх і кожного, на когось в більшій, на когось в меншій мірі, причому діє швидко. Виняток становлять хіба що ті, хто досяг подібних результатів якимись своїми методами. Хто знає, може, ми відкрили якусь нову особливість людської психології Звичайно, щоб отримати все це, треба спершу один раз перебороти свій страх і прийти до нас вперше (потім буде набагато легшим), ніхто тебе за руку сюди тягнути не буде. А буде жахливо, і особливо того дня, коли потрібно буде вперше прийти, хоча перед цим може здаватися, що це раз плюнути. Так от, головне цього дня не придумувати собі отмазки, не посилатися на как-бы “лінь” і “небажання”, а зробити один м ощный рывок- і прийти, якщо тобі це дійсно потрібно і ти
вже так для себе вирішив. Головна битва з самим собою розігруватиметься саме цього дня, і її результат залежатиме тільки від тебе.

“Назвати себе накачаним може будь-яке суфле”, так це і небагато чого коштує, а ось прийти в Бійцівський Клуб
коштує дуже багато чого. Перемагаючи себе, ми стаємо сильнішими!


Наши правила:



1. В Бойцовском Клубе все равны.

2. Бой останавливается одним из бойцов.

3. Бой есть цельным, без раундов и перерывов, если соперник просит перерыва - бой окончен.

4. Каждый может отказаться от боя и не потерять при этом лица.

5. Новичок же обязан принять бой.


Также запрещается бить по глазам, в горло, в пах, по затылку. Люди приходят сюда победить свои страхи, а не калечить друг друга.

Из защитных средств разрешается использовать только бинты и капу.


По вопросам вступления в БК нашего города можно обращаться ко мне, ICQ 9585294.


2 deathic:

>>>>По вопросам вступления в БК нашего города можно обращаться ко мне, ICQ 9585294.>>>>>

это ты что в организаторы заделался???
почему именно свой ICQ, а почему не взял и не вписал сайт fightclub.net.ua, чтобы люди могли спокойно пройти через форму регистрации????

ответь!!!


Нет, нисколько не заделался, там и в репортаже говориться, где регестрироватся. Я просто написал, к кому можно обратиться, ведь обычно у людей ( по себе знаю) возникают вопросы, можно и у меня спросить=)
С Ув.


Це показуха!
Реальні файтклабери ніколи б недали себе знімати,і поеазувати на загал свої лиця!
Слава Бійцівському Клубу!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!