Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відеорепортаж з Валерієм Харчишиним
 
16-09-2009, 20:25  Відео

Відеорепортаж з Валерієм Харчишиним

 


Група «Друга Ріка» була створена на початку 1996 року.
Історія цих музикантів не має нічого спільний з легендою «Прокинувся знаменитим!». Їх успіх – результат великої дружби,

Этим летом Отдых в Приморске на Азовском море - прошол просто отлично. Теперь всегда там буду отдыхать.
багаторічної наполегливої роботи і величезної любові до музики.

В жовтні 2000 року група стає відкриттям фестивалю «Просто Доля».

В травні 2001 року група стає номинантом в категорії «Відкриття року» найпрестижнішої української музичної премії «Золота
Жарптиця».

В 2001 році група – номинант в категорії «Краща піп-група.
Влітку 2001 «ДР» розродилася піснею «Оксана», з якою довгий час асоціювали групу.

В грудні 2002 року стартує сингл «Математика», який передує виходу нового альбому.


В червні 2003 року менеджмент Dave-а Gahan-а (вокаліста Depeche Mode) вибирає групу – як розігрівання – для сумісного виступу в Києві, під час його світового «Paper Monster туру» Виступ на російсько-українському фестивалі «Рупор» в 2003 році був названий критиками одним з кращих за всю історію фестивалю, завдяки чому пісні групи потрапляють в російський ефір. В часности на радіо «Maximum хіт» «Вже не сам» ротировался більше 3 місяців. Пісня «Вже не сам» стає народним хітом.
Після тривалого мовчання «Друга Ріка берет» менеджмент групи в свої руки. Результат не примусив себе довго чекати – 26 квітня
2005 року компанія Lavina Music випускає третій альбом «ДР під» назвою «Рекорді», який стає «золотим».Сингл «Так мало тут тобі» 32 тижні протримався в українських хіт-парадах. Наприклад, на «Gala Radio» пісня звучала близько 1000 разів.
Альбом багатий на хіти. Пісня «П’ю з твоїх долонь» повертає «Другові Ріку» на російське MTV. «Спи до завтра» отримала відео
підтримку з двох кліпів. А пісня «Три хвилини» повторила подвиг «Так мало тут тобі» – стала піснею всіх закоханих, що «замовляється», і дотепер в активній ротації.

У вересні 2005-го «ДР» перевидає свій «дебютник» «Я Є», включаючи ту, що раніше не видавалася не «моя земля».
В листопаді 2006-го виходить новий сингл «Денніч», який за короткий час (за наслідками ФДР Радіо-центру) стає кращою українською піснею і по сьогоднішній день займає перші місця в національних хіт-парадах. В грудні 2006 року до свого творчого 10-річчя, «Друга Ріка» випускає альбом з 13-ти своїх кращих пісень за всю історію групи із заголовною доріжкою «Денніч».

Група «Друга Ріка» неодноразово брала участь в головному українському фестивалі «Таврійські Ігри». Її пісні тричі ставали «Піснею Року» на однойменному тілі-фестивалі. «Друга Ріка» представляла Україну на міжнародних фестивалях в місті Gdansk 2004 (Польща) і «Слов'янський базар» 2005 (Білорусь).

«Друга Ріка» представляла Україну на міжнародних фестивалях в місті Gdansk 2004 (Польща) і «Слов'янський базар» 2005 (Білорусь).
...после аварії, в яку потрапив соліст, Друга Ріка припинив запис нового альбома.к щастю, Валерій Харчишин видужав і група знову повна сил - видає сингл «Фурія», а в травні очікується релиз четвертого альбому групи «Мода».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!