Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » У Житомирському університеті приймальні батьки ділилися досвідом виховання дітей
 
9-10-2009, 18:03  ---

У Житомирському університеті приймальні батьки ділилися досвідом виховання дітей

 
'У

9 жовтня в Житомирському державному університеті ним. І Франком відбулася обласна конференція з питань виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки.

У конференції взяли участь усыновители, батьки-вихователі дитячих будинків родинного типа, приймальні батьки, начальники служб у справах дітей районних держадміністрацій, міськвиконкомів, директора районних, міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді, учені і студенти Житомирського державного університету ім. І. Франко.

Всього було запрошено 300 чоловік.

За високу добросовісну працю по вихованню дітей почесними грамотами Житомирської облдержадміністрації і обласної поради були нагороджені чотири приймальні матері з районів Житомирської області.

Як повідомила начальник служби у справах дітей Житомирської облдержадміністрації Олена Савельева, за станом на 1 жовтня 2009 року в Житомирської області в 27 дитячих будинках родинного типа і 150 приймальних сім'ях виховується 439 дітей.
'У

Як повідомила начальник служби у справах дітей Житомирської облдержадміністрації Олена Савельева, в Житомирської області в 27 дитячих будинках родинного типа і 150 приймальних сім'ях виховується 439 дітей
Сім'я Анісимових-Котнюк з Черняхова, в якій виховується троє своїх і одне приймальне дитя. Дочці Діані 16 років, Денису 13 років, приймальному синові Назару 5 років, Даніелле 1 рік 7 місяців. На фото зліва направо: приймальна мати Алла, батько Віталій, Даніелла, Назар і тітка Ганна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!