Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » У Житомирі вже рік чекають екологічну катастрофу .
 
27-10-2009, 22:39  ---

У Житомирі вже рік чекають екологічну катастрофу .

 
'У

Ось вже рік, як після пожежі залишається не відновленою підстанція в районі колишнього заводу «Химволокно», яка забезпечувала надійність енергопостачання очисних споруд.

Як повідомив на недавньому засіданні виконавського комітету Житомирської міської поради керівник Житомирського РЕС Олег Самчук, провести дорогий ремонт заважає відсутність засобів.

«Залишається відкритим питання надійного енергопостачання виробничих приміщень колишнього житомирського заводу Химволокно, де рік тому в результаті пожежі була пошкоджена підстанція. З двох що існували був пошкоджений один трансформатор і постачання здійснюється лише від одного. Якщо він вийде з буд, може статися непередбачена і навіть надзвичайна ситуація у зв'язку з викидом неочищених стічних вод в річку Тетерів. Про це неодноразово повідомлялося, і керівництво водоканалу знає про це. У зв'язку з відсутністю засобів ремонтні роботи провести неможливо», - повідомив керівник.

Олег Самчук запропонував властям міста розглянути дороги рішення цього питання спільно з керівництвом області.

Він також пояснив, що у зв'язку з тим, що на декілька днів пізніше початий опалювальний сезон в Житомирі, зросло навантаження на міські електромережі.

Це наводить до аварійних відключень, а компанія зазнає збитки, ремонтуючи пошкоджені і згорілі лінії і устаткування. У ці напружені дні персонал РЕС працює в цілодобовому режимі.

По словах Самчука, рівень проплати в Житомирі за електроенергію складає 95%, на 1 жовтня борги за енергопостачання лише одного з найбільших споживачів електроенергії - Житомирського водоканалу збільшилося в порівнянні з відповідним періодом минулого року, і склала 3,4 мільйона гривень з врахуванням жовтня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!