Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Туреччина - країна приваблива для туристів
 
22-07-2011, 21:49  ---

Туреччина - країна приваблива для туристів

 
Щорічно 15-21-го квітня в Туреччині проходить «Тиждень туризму». Для тих, хто хоче дізнатися про туристические новости Турции , варто уважно слідкувати за інформацією, що пропонує на свої сторінках Інтернет.

Туреччина - країна приваблива для туристів



Туризм є одним з важливих елементів турецької економіки. Відомо, що в наші дні туризм являє собою значиму статтю доходу процвітаючих в економічному відношенні країн. Туреччина є країною, яка завдяки красі своєї природи, історичного та культурного багатства має в своєму розпорядженні необхідну для розвитку туризму інфраструктуру.

Розташована в Європі та Азії, вона володіє родючою землею, на якій ростуть тисячі видів рослин, з кліматичним поясом, що охоплює всі пори року, Туреччину можна назвати кліматичних раєм.

Тим, хто прибуває на відпочинок, Туреччина надає 8 тисяч кілометрів чудових сонячних пляжів і чисте море. Крім сонця, що пестить обличчя і тіло, і природної краси в Туреччині зігріває душу і теплота людей. Варто один раз відчути її, і вона буде вас манити щороку. У Туреччині залучають природність, щирість і доброзичливість. У кожному населеному пункті, в кожному місті, в кожному повіті, в кожному селі гості країни побачать неповторну своєрідність і прекрасних людей, і у них з'явиться бажання об'їхати всю країну.

Ті, хто вже побував в Туреччині, чудово знають, що вона може запропонувати різноманітні види туризму. Поряд з туризмом на узбережжі, про який говорять «сонце, море і пісок», в Туреччині ви знайдете альтернативні види туризму.

Для тих, хто цікавляться історією і культурою Туреччина також є бажаним місцем, оскільки ця країна стала колискою багатьох цивілізацій займає провідне місце серед країн, що володіють багатою культурною спадщиною. Ці землі, предмети минулого, які свідчать про далекі цивілізації, святині, стародавні театри, церкви, мечеті, палаци, медресе, караван-сараї переносять в наші дні прикмети далекого минулого. Поза всяким сумнівом Стамбул славен як своїми чудовими краєвидами, так і безпрецедентним багатством історії. І перш за все слід згадати незабутні краєвиди Босфору. Прогулянка по Босфору на катері або на поромі познайомить вас з багатьма пам'ятками цього чаруючого міста.

У Туреччині зосереджена безліч культових місць трьох основних релігій, багато з яких до цих пір є діючими, що є переконливим підтвердженням доброзичливого ставлення та поваги до інших культур і вірувань. Саме тому в останні роки в Туреччині розвивається туристичний напрямок під назвою «релігійний туризм».

Туреччина є прекрасним вибором для любителів природи. Тут можна зустріти гори, вкриті лісом, просторі долини, рівнини та іншу природну красу. Туреччина - ідеальне місце для орнітологів і просто любителів птахів. У Туреччині можна проводити спостереження за птахами в районах озер та інших водойм. Любителі природи повинні неодмінно побувати в національних парках цієї країни, що надають масу можливостей для приємного проведення часу на лоні природи.

Туреччина також приваблива для любителів спорту. Теплі води Середземного і Егейського морів прекрасно підходять для водних лиж, інших водних видів спорту і дайвінгу. Туреччина становить інтерес і для любителів рибальства завдяки численним широким озерам, протяжним річкам і морям, що омивають країну з трьох сторін.

Не слід забувати і про наявність в Туреччині прекрасних можливостей для такого екстремального виду спорту як рафтінг: на річках, придатних для рафтингу, створені всі необхідні умови для туристів. Щороку сотні туристів прямують до Чорноморського та Середземноморського регіонів для заняття рафтингом.

Туреччина зі своїми мальовничими височинами приваблива і для аматорів і професіоналів гірськолижного спорту. Гірськолижникам в Туреччині надає всебічну допомогу Федерація гірськолижного спорту. Природний ландшафт країни ідеальний для одноденних піших прогулянок, терренкура, трекінгу та альпінізму. Трекінг надає можливість ознайомлення з особливостями того чи іншого регіону. На территорії країни діють туристичні агентства, що спеціалізуються на оргнізації трекінг-турів.

У Туреччині ви знайдете і центри гірськолижного туризму, в які можна добратися як на автобусі, так і літаками Турецьких авіаліній.

Туреччина зберігає безліч загадок і в своїх великих і малих печерах.


У Туреччині є величезний потенціал і для яхт-туризму. Бірюзовий пояс, що охоплює незліченні села і природні бухти, створює ідеальні умови для здійснення «Блакитних круїзів», під час яких ви поринете в атмосферу стародавніх міфів, відвідаете села, що зберегли свій первозданний вигляд, і кинети якір в античному порту Фазеліса, де проводив зими Олександр Македонський.

В останні роки Туреччина, що володіє полями для гольфу, які відповідають світовим стандартам, перетворилася в гольф-центр для любителів та професіоналів.

Туреччина з усіма своїми природними пам'ятками може запропонувати тисячу і одну можливість для прекрасного відпочинку. Туреччина зі своїм приголомшливим минулим, чарівними краєвидами та традиційною гостинністю щороку з радістю приймає численних туристів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!