Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » У Житомирській області невідомі розфарбували портрет Президента на білбордах!
 
24-10-2011, 22:43  ---

У Житомирській області невідомі розфарбували портрет Президента на білбордах!

 
Нинішня політична ситуація в країні багатьом не подобається, і якщо деякі намагаються змінити світ на краще своєю роботою на благо Батьківщини і рідної Житомирської області зокрема, то інші вважають, що можна звернути гори хуліганськими методами.

У Житомирській області невідомі розфарбували портрет Президента на білбордах!



Як повідомляє «Журнал Житомира», в Житомирі невідомі хулігани розмалювали білборди з Януковичем. На рекламних щитах в районі Київського шосе, на яких Президент України розмірковує про велич країни, з'явилася зроблена червоною фарбою напис «Спасибо жителям Домбаса».

При цьому невідомі художники в тексті відомою після матчу «Динамо» - «Карпати» речівкою, навмисно або через незнання примудрилися зробити відразу дві орфографічні помилки у слові «Донбас». Не виключається можливість, що автори написи в такий спосіб висловили своє ставлення до політичної ситуації в країні і до президента зокрема.

Співробітниками міліції обласного центру розпочато пошук невідомих малярів, яким інкримінується поки тільки стаття за хуліганські дії - зрадниками Батьківщини їх ще офіційно не оголошували
Денис Заремський
Фото з сайту zhzh.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!