Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Всесвітньовідомий Польський ультра-марафонець на Житомирщині
 
21-05-2012, 12:23  ---

Всесвітньовідомий Польський ультра-марафонець на Житомирщині

 
Всесвітньовідомий Польський ультра-марафонець на Житомирщині

З 24 по 28 травня на Житомирщині, а саме в Малинському, Коростенському, Лугинському, Олевському районах перебуватиме всесвітньовідомий Польський супермарафонець Анджей Урбаник, де він зустрінеться зі спортсменами, громадськістю, ЗМІ міст та районів. Спортсмен відомий завдяки участі у міжнародних марафонських пробігах дорогами Європи, Африки, Азії, Латинської Америки, почесний громадянин республіки Польща, занесений до книги рекордів Гінеса.
23 травня Анджей Урбаник стартує в столиці України м. Київ – фінішує 7 червня у Варшаві. За 2 тижні спортсмен подолає 960 км, більшість з який пролягає територією України.
Головна мета заходу – промоція фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012», акцентування спільної Польсько-Української організації Чемпіонату, популяризація здорового способу життя.
Обласний етап ультра-марафонського пробігу відбувається за підтримки Генерального консульства республіки Польща, головного управління у справах сім, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!