Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Активні жителі Житомира прибрали міський парк від сміття.
 
25-09-2009, 16:44  ---

Активні жителі Житомира прибрали міський парк від сміття.

 
'Активні

У вівторок, 22 вересня 2009 року в Житомирському парку культури і відпочинку ім. Гагаріна стартувала акція по очищенню і підтримці порядку в місцях відпочинку житомирян і гостей міста.

Як повідомили , в перший день активісти очистили від сміття невелику лісопаркову зону, прилеглу до підвісного моста з боку Заречан.
'Активні


Надалі планується продовжити захід на території, що залишилася, а також помістити в посадці плакати, що закликають кожного дбайливо відноситися до природи.

Не секрет, що нерідко відпочиваючі в скверах, парках, на пляжах і навіть в дворах багатоповерхових будинків залишають за собою сліди пасивного відпочинку у вигляді пластикових стаканчиків, одноразового посуду, скляної тари з-під горілки, пива або вина.
'Активні


Активісти ж закликають людей до малого, - залишати після себе місце відпочинку в початковому вигляді, - куди зможуть приїжджати та інші, - де можна буде проводити час з сім'єю, грати в ігри дітям, насолоджуватися чистим повітрям і красою. Кожен хоче знайти чисте місце, мало кого влаштує відпочинок на «звалищі», адже так?

Всі організаційні і фінансові питання активісти узяли на себе.

'Активні


- Для того, щоб зробити навколишній світ краще - не потрібно великих матеріальних або тимчасових витрат. Головне, що має бути - це бажання. Ми бачимо, що зараз все більше і більше людей розуміє, що жити з природою і людьми потрібно не в конфронтації, а в гармонії, - говорить один з активістів, що не назвав своє ім'я.

Організатори запрошують всіх активних житомирян брати участь або самим організовувати подібні акції, адже разом можна зробити дуже багато. Слідує, також, пам'ятати: як ти віднесешся до природи, так і вона відноситиметься до тебе.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!