Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Під Бердичевом маршрут протаранив «фуру». Сім чоловік постраждали
 
1-10-2009, 17:52  ---

Під Бердичевом маршрут протаранив «фуру». Сім чоловік постраждали

 
'Під

Перше жовтня легко могло стати останнім в житті пасажирів автобуса, що курсує по маршруту Жітомір-Никоновка.

Маршрут врізався у великовантажний автомобіль, що пригальмовує на світлофорі, практично в центрі села Грішковци (Бердичівський район, Житомирська область).

Що дивовижного, журналістами не виявлений гальмівний шлях позаду маршруту. Про що це говорить, вже з'ясовують представники правоохоронних органів.
'Під


Після зіткнення були викликані карети швидкої допомоги, які відразу доставили п'ятеро важко поранених пасажирів автобуса в районну лікарню. Ще два пострадавших, що отримали легші поранення, були відправлені до лікарні на таксі.
'Під


Водієві маршруту затиснуло ноги, і рятувальна операція по його евакуації з розбитого автобуса зайняла майже годину Відразу після зіткнення залишки проводки в залишках моторного відсіку почали яскріти, почалося задимлення. Прибулі на місце події пожежники швидко справилися з цією проблемою, і спалаху вдалося уникнути.

Заходи щодо порятунку водія можна було провести швидше, але невідомий широкій громадськості конструктор з підприємства, що випускає "найбезпечніші" українські автобуси «Рута», забув зробити двері з боку водія. Цю погрішність за допомогою «болгарки» виправили бердичівські рятувальники.

Фотокори "Ділового Бердичева" зробив декілька фото в салоні розбитого автобуса, тому всі можуть переконатися в надійності кріплень сидінь пасажирів і оригінальної конструкції самих сидінь (раз труба, два труба, вийшло сидіння). Залишаємо на тому, чого немає у конструкторів автобуса «Рута», їх розуміння словосполуки «безпечний автобус» і поблагодарим Бога, що ніхто не загинув цього разу.
'Під

Зараз почато розслідування цієї події.

На наш суб'єктивний погляд, однією з причин катастрофи був людський чинник - схоже водій автобуса не встиг зреагувати на маневри попереду рухомої вантажівки, а це як мінімум говорить про недотримання дистанції водієм автобуса в ході руху по дорозі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!