Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Сергій Рижук
 
Сергій Рижук
 

Анкетні дані
Сергій Рижук народився 20 січня 1950 року в Житомирській області. Освіту здобував у Житомирському сільськогосподарському інституті, який закінчив у 1973 році.

Кар'єра
З 1968 року був працівником колгоспу, після чого пішов служити в армію. Далі працював головним економістом в колгоспі, інструктором сільгоспвідділу, 2-м і 1-м секретарем, інспектором, заступником завідувача аграрним відділом. З 1991 року обіймає посаду заступника начальника управління Міністерства сільського господарства України, а роком пізніше став виконавчим директором асоціації «Украгроформ». З 1996 по 1997 року був помічником Президента України, після чого міністром агропромислового комплексу України та заступником міністра аграрної політики. Після того як був державним секретарем Міністерства аграрної політики став головою Житомирської облдержадміністрації. У 2005-06 роках був також заступником директора Центральної наукової бібліотеки УААН. Народний депутат України 6 скликання. У березні 2010 року Віктор Янукович назаначив його губернатором Житомирської області.

Досягнення
Є заслуженим працівником сільського господарства України, а також державним службовцям першого рангу.

Сім'я
Одружений, є син Володимир 1973 року народження та донька Ольга 1981 року народження.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!