Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ефективна організація робіт iз особливо важкими вантажами
 
25-02-2019, 10:34  Авто

Ефективна організація робіт iз особливо важкими вантажами

 

На багатьох промислових і ремонтних підприємствах доводиться мати справу з різноманітними вантажами, вага яких перевищує 10 і більше тонн - їх доводиться піднімати, опускати, переміщати по технологічному ланцюжку в ході виробничого процесу. Як показує практика, найкраще рішення для виконання таких завдань - задіяти кран мостовий опорний двобалочний.


Ефективна організація робіт iз особливо важкими вантажами


На сьогодні на вітчизняному ринку вантажопідйомної техніки досить велика пропозиція таких кранів від різних підприємств. Але якщо об'єктивно оцінювати і порівнювати всі можливі варіанти, то можна прийти до висновку, що найоптимальніший варіант - це купити мостовий двобалочний кран виробництва Київського заводу підйомно-транспортного обладнання, який на сьогодні є флагманом українського кранобудування.


Основною частиною конструкції двухбалочного крана є міст, що складається з двох паралельно розташованих балок із закріпленими на їх торцях кінцевими балками. До мосту кріпиться візок із вантажопідйомним механізмом - електричною талю (всі мостові крани виробництва КЗПТО комплектуються талями, що випускаються знаменитою болгарською компанією PodemCrane AD). Цей візок може переміщатися уздовж моста по всій ширині прольоту.


Уздовж усього прольоту по всій його довжині з обох сторін встановлюються опори з металу або залізобетону. На цих опорах закріплюються підкранові шляхи, по яких переміщається міст з підвішеною на ньому талю. Таким чином забезпечується переміщення вантажу у всіх трьох площинах (вгору, вниз і вздовж прольоту). Опори дозволяють набагато рівномірніше розподіляти навантаження на всю конструкцію, сприяють підвищенню стійкості і надійності всієї кранової установки у цілому. Однак у той же час опори перешкоджають повному огляду робочої площадки і створюють так звані «мертві» зони, практично недоступні для обслуговування.


Варто також відзначити, що такі опорні мостові крани КЗПТО можуть експлуатуватися як у будь-яких закритих приміщеннях, так і на повністю відкритих майданчиках. При цьому вони здатні успішно працювати і в спеку, і в сильний мороз (діапазон допустимих температур - від -40 до +40 °С). Для металургійних комбінатів та інших специфічних виробництв можливе виготовлення кранів мостових у вибухозахищеному і пожаробезпечному виконанні.


Щоб уточнити ціну мостового крана, призначеного саме під ваші потреби, досить просто заповнити опитувальний лист на заводському сайті https://kzpto.com.ua


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!