Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира торговцям на землі запропонує дешеві місця, а з квіткарями налагодить діалог
 
12-11-2011, 21:23  Бізнес

Влада Житомира торговцям на землі запропонує дешеві місця, а з квіткарями налагодить діалог

 
Одним із питань поставлених журналістами Володимиру Дебою під час його звіту за рік роботи, було питання про порядок у торгівлі на ринках міста (Житньому, торгівля на Привокзальній площі, та інших).

'Влада


- Житній ринок це як держава в державі. Там необхідно навести порядок, і найближчим часом торговці відчують, що в місті є влада і вони не самі по собі.
Ми проводили переговори і зараз ми хочемо домовитися з власниками ринків і продавцями, які торгують на землі, щоб запропонувати таким людям на дуже низьких умовах, на рівні собівартості місця на рік - заявив мер Житомира.

Дебой вважає, що 80% людей торгуючих сьогодні на землі погодяться працювати на ринку в нормальних умовах, а 20% прийдуть під стіни мерії і будуть протестувати, але це ті люди, які ніде не зареєстровані і не платять податки.

За словами мера, йому доповідали, що місць на ринках міста достатньо, і вони пустують. Правда є у людей боязнь, що запропоновані їм місця потягнуть за собою додаткові витрати або ціни на них високі.

Володимир Дебой згадав факт, що його дуже здивував - одного разу, коли він купував квіти на Подільському ринку, то розговорився з продавщицею квітів. Вона розповіла, що 8 років продавала квіти в наметі по вулиці Московській. Уже два роки, як вона перейшла сюди і дуже задоволена, і за доходами їй це вигідно.

За словами жінки, вона була одна з тих, кого «насильно» перевели на Подільський ринок, але зараз повертатися назад на вулицю Московську вона не бажає.

Дебой розуміє бабусь, які вирощують у себе вдома квіти і продають їх сезонно, але він не розуміє бізнесменів, які продають квіти цілий рік - вони повинні працювати в цивілізованих умовах, і з відповідними нормами.

- Ми серйозно плануємо, навести в цій справі порядок, але без хвиль обурення і протестів, які може викликати недостовірна інформація. Тому буде налагоджуватися діалог, який доручено встановити управлінню торгівлі і моєму заступнику - Петру Закусило.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!