Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мешканців міста запросили в гості до Антарктиди!!!
 
Голосування   Ви та штрафи!
 
Ваше ставлення до збільшення штрафів за порушення Правил дорожнього руху?
Всього проголосувало: 1

 
28-11-2009, 19:30  Бізнес

Мешканців міста запросили в гості до Антарктиди!!!

 
Таку думку висловила посол Аргентинської Республіки в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан в ході зустрічі з журналістами і представниками ділових кіл Житомирської області в Житомирі.

За словами дипломатичного представника, Аргентина виробляє хороші сільгоспмашини, які мало чим поступаються північноамериканським і європейським за якістю, проте значно дешевше. При цьому вона зазначила, що можливі не тільки операції купівлі-продажу сільгосптехніки, а й її спільне виробництво на базі підприємств Житомирської області.

Крім того, на її думку, мають перспективи спільні проекти у виробництві будівельних матеріалів, продукції хімічної промисловості та обробки каменю. Що стосується покращення конкурентоспроможності українських меблів та одягу, посол запропонувала послуги аргентинських дизайнерів, які здатні вивести українську продукцію даних галузей на світовий ринок.
'Мешканців

Відповідаючи на питання про те, як Аргентина виходила з кризи початку 2000-х років, вона підкреслила, що двигуном нинішнього прогресу економіки цього південноамериканської держави був малий і середній бізнес. Отримавши податкові та кредитні пільги, саме цей сектор привів Аргентину до нинішніх темпів зростання економіки, які становлять понад 8%. До речі, за словами посла, ставки за кредитами в Аргентині становлять від 4 до 11 відсотків річних.

Посол підкреслила, що "великий бізнес обійдеться без нашої допомоги, а для забезпечення зв'язків між малим і середнім бізнесом наших країн ми докладемо максимум зусиль - це наша робота. Звертайтесь, і ми знайдемо вам бізнес-партнерів".

Л. Васкес де Муан також нагадала, що місяць тому відкрився сезон екскурсій до Антарктики з Аргентини, і запросила житомирян відвідати її.

При цьому вона відзначила, що українська діаспора в її країні складає понад 300 тисяч людей, і тому знайти україномовного гіда та перекладача не складе великої проблеми.


Бердичівський анекдот:


Два англичанина хвастаются своими рыбацкими трофеями.
- Я поймал такую рыбу, что она не уместилась на фотографии.
- А я поймал такую рыбу, что одна её фотография весила два килограмма.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!