Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » НОУ-ХАУ. Житомирські лісівники будуть здавати новорічні ялинки в оренду
 
19-11-2012, 20:33  Бізнес

НОУ-ХАУ. Житомирські лісівники будуть здавати новорічні ялинки в оренду

 
Житомирські лісівники знають, як відсвяткувати Новий рік зі справжньою живою ялинкою і не викидати її потім на сміттєзвалище.

'НОУ-ХАУ.


- Вже кілька років ми практикуємо продаж ялинок в горщиках, - розповів перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Зарічний. - Кожен, хто придбає таке деревце, навесні зможе висадити його або у дворі біля будинку, або на дачній ділянці. Таким чином, і свято - зі справжньою красунею, і деревце не загине.

Крім того, лісівники планують запропонувати житомирянам нову послугу. Новорічне деревце можна буде взяти в оренду. Зелена красуня в горщику буде «жити» в вашому домі протягом свят, а потім її можна буде повернути назад в розплідник.

За словами Зарічного, протягом останніх років українці все частіше віддають перевагу живій ялинці. Адже не секрет, що китайська пластикова далеко не конкурент нашої справжньої лісової красуні, із запахом хвої, з духом таємничості, з історією, яка сягає століть.

Всього в лісгоспах Житомирської області плантації новорічних ялинок зараз займають площу в 125 гектарів, де вирощується понад 600 тисяч ялинок та сосен. Реалізується ж щорічно в середньому 100 тисяч. Додамо, що хвойні деревця з Житомирщини прикрашають будинки жителів не лише нашої області, але й Дніпропетровської, Луганської, Миколаївської і навіть Криму.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!