Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кіпрська компанія викупить контрольні пакети двох житомирських рекламних компаній
 
30-11-2012, 19:06  Бізнес

Кіпрська компанія викупить контрольні пакети двох житомирських рекламних компаній

 
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив кіпрській компанії Tetaxes Limited викупити частки в статутному капіталі житомирських рекламних агентств «Зірка Лтд» та «Стар», а також компанії «Мультіборд», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищих управлінських органах трьох компаній.

'Кіпрська


Про це УНІАН повідомили в прес-службі комітету.

«Надано дозвіл компанії Tetaxes Limited (Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутних капіталах рекламного агентства« Зірка ЛТД »і« Стар »у формі ТОВ (Житомир), що забезпечить перевищення 50% голосів у вищих органах управління товариств. Видано дозвіл Tetaxes Limited (Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Мультіборд» (Київ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому управлінському органі компанії », - йдеться в повідомленні.

Рекламне агентство «Зірка ЛТД» спеціалізується на рекламі на біг-бордах і сітілайтах. Компанія «Мультіборд» спеціалізується на виготовленні та розміщенні зовнішньої реклами на власних площинах в містах Києві та Донецьку.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!