Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Новоград-Волинському починає роботу фабрика «Жако» з виробництва зефіру та мармеладу
 
25-12-2012, 21:55  Бізнес

У Новоград-Волинському починає роботу фабрика «Жако» з виробництва зефіру та мармеладу

 
З нового року в місті Новоград-Волинський (Житомирська обл) готується до запуску нове підприємство, що спеціалізується на виробництві зефіру і на інших солодощах.

'У


Як повідомили у відділі інформації міськради Новоград-Волинського, в першому кварталі 2013 року почне роботу перша лінія на фабриці "Жако" - підприємстві з виробництва зефіру, мармеладу і халви.

Нові робочі місця одержать 50 працівників, які зараз проходять профпідготовку. У перспективі продукцію будуть випускати 8 виробничих ліній. Таким чином на підприємстві буде створено понад 400 робочих місць для жителів міста та Новоград-Волинського району.

Надалі між територією фабрики і автопідприємством планується облаштувати екологічний парк з дитячим майданчиком, озером і пляжем. На підприємстві обіцяють надавати фінансову допомогу дитячим установам і інтернату, а також виділяти кошти на розвиток міста.

Варто відзначити, що недавно зефір фабрики "Жако" на Міжнародному конкурсі, який проходив у Росії зайняв перше місце по своїм смаковим властивостям.


ДОВІДКА: Перша українська зефірна фабрика "Жако" була заснована в 2004 році. Широкий асортимент продукції здатний задовольнити кожного покупця. Крім зефіру компанія випускає кекси, бублики, круасани, печиво, мармелад, торти, халву.

Продукт "Жако" відповідає високим вимогам споживачів завдяки роботі професійного колективу та використанню новітніх технологій. Зефірна фабрика "Жако" неодноразово нщмінується на виставках і презентаціях, хоча головною її нагородою була і залишається любов і вдячність споживачів.

Зараз у київській компанії працюють понад 200 співробітників.

ТОВ ЖАКО. Перша зефірна фабрика
Ексклюзивний дистриб'ютор ТМ Жако ПП «Ликом»
03124, Україна, м. Київ, провулок Радищева, 3
тел. (044) 408-43-22
www.zhako.com.ua
info@zhako.com.ua
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!