Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі оштрафували три автозаправки найвідоміших брендів.
 
21-01-2010, 10:47  Бізнес

У Житомирі оштрафували три автозаправки найвідоміших брендів.

 
У Житомирі оштрафували три автозаправки найвідоміших брендів.



У Житомирі оштрафували три автозаправки найвідоміших брендів.



Житомирське відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Альянс Холдинг» (SHELL), ТОВ «Торговий Дім« Континіум-Галичина »(WOG) та ПІІ« ЛУКОЙЛ-Україна »(Лукойл) на 42 000 грн. за антиконкурентні узгоджені дії на ринку роздрібної торгівлі високооктановим бензином.

Як показало розслідування, зазначені товариства одночасно підвищили з 17 січня по 20 лютого 2009 року роздрібні ціни на високооктанові бензини марок А-92, А-95 і дизельне паливо і встановили їх на однаковому рівні в межах м. Житомира.

Зокрема, підвищення операторами роздрібних цін на паливо в той же період січня-лютого минулого року не відповідало змінам закупівельних цін на нафтопродукти.

На підставі зібраних доказів відділення не виявило підстав для здійснення операторами таких дій та застосувало санкції до відомих брендів нафтопродуктів. Адже компанії мають різні закупівельні ціни і витрати, застосовують різні торговельні надбавки.
'У


«Ми застосували санкції до трьох потужних гравців ринку нафтопродуктів, автозаправні станції яких представлені під відомими брендами, такими як« WOG »,« SHELL »,« Лукойл »в м. Житомирі, - сказав голова відділення Олександр Безсмертний. - При визначенні розміру штрафу ми врахували, що порушення негативно вплинуло на стан конкуренції і призвело до усунення конкуренції між відповідачами за ціновим критерієм. На жаль, ТОВ «Альянс-Холдинг» та ПІІ «ЛУКОЙЛ-Україна» порушення не визнали, і відповідно отримали штраф по 17 000 грн. кожен ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!