Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Переваги використання цегли при будівництві
 
19-04-2021, 11:46  Дім та сім'я / Будівництво

Переваги використання цегли при будівництві

 

Цегла - один з найстаріших будівельних матеріалів в світі, який до цих пір користується величезною популярністю. До того ж будівельні матеріали https://budmat.lviv.ua/ з глини натуральні, універсальні, довговічні і стабільні в часі. Рішення використовувати цеглу для будівництва будинку - це рішення на все життя. Сучасна будівля має відповідати численним екологічним і економічним вимогам.


Переваги використання цегли при будівництві


На відміну від інших будівельних матеріалів, цегла має ряд переваг:


Універсальність




Цегляні вироби можуть використовуватися для різних типів споруд. Вони використовуються у внутрішніх і зовнішніх обробках, в садах, при будівництві терас і відкритих просторів. Цегла використовується практично скрізь і для всіх стилів, як для будівництва приватних будинків, так і для багатоквартирних, для офісів або для громадських будівель.


Енергоефективність




Завдяки своїм відмінним ізоляційним властивостям та акумуляції тепла, цегляні вироби можуть вносити значний вклад у зниження енергоспоживання будівель.




Довговічність


Цегляні вироби міцні, стабільні і, отже, особливо довговічні. Цегла може прослужити більше 100 років. Є цегляні будівлі, які будувалися кілька століть назад і сьогодні їх можна побачити в усьому світі. Крім того, завдяки своїй масі поверхні вони сейсмостійкі і мають високу стійкість до атмосферних впливів і пожеж.


Переваги використання цегли при будівництві




Доступна ціна




Завдяки цегляним блокам можна швидко будувати будівлі без відходів на будмайданчику, це економить час і ціна цегли стає більш доступною. Вітер і негода, спека і мороз не ушкоджують цегляні матеріали. В результаті витрати на обслуговування низькі. Завдяки своїм ізоляційним властивостям споруди з цегли допомагають заощадити кошти на витратах на електроенергію.




Екологічність




Цегляні вироби виготовляються з екологічно чистих матеріалів з первинної деревної муки або з сумішей рослинних волокон. Вони виготовлені з матеріалів, які особливо сумісні з навколишнім середовищем, що гарантує здорове і комфортне будівництво.Згодом зберігає свою цінність




Навіть після багатьох років цегляні будівлі з часом зберігають свою цінність або навіть збільшують її. Завдяки своїй міцності, стабільності і довговічності цегляні будинки і квартири користуються великим попитом і дозволяють досягти високих показників при перепродажі. Та завжди мали естетичний зовнішній вигляд перед будь-яким іншим матеріалом.


Переваги використання цегли при будівництві


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!