Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Растрові світильники від ВТН
 
22-02-2017, 14:25  Дім та сім'я / Дім

Растрові світильники від ВТН

 

Освітлення кожного робочого місця в цеху, офісі, складі та інших приміщеннях залежить від правильної організації кріплення і розподілу освітлювальних приладів. Підприємство ВТН виготовляє растрові світильники, що забезпечують ідеальне освітлення виробничих кімнат. На сайті можна досить дешево купити пристрої, розраховані спеціально для такої експлуатації. Оснащені світлодіодами і растровими гратами світлові прилади призначаються для розміщення в цехах, на складах, коридорах, на сходах і в офісних центрах.


Растрові світильники від ВТН не засліплюють надмірної яскравістю, але при цьому виробляють світло, оптимально комфортний для зору. Алюмінієвий растровий відбивач дає пом'якшений потік, і в той же час концентрує на деталях світло. Кожна стандартна упаковка містить два таких прилади. Світловий провідник в металевому корпусі направляє максимально вузьку діаграму. Бездоганна експлуатація виробів гарантується до п'яти років з моменту випуску.


Особливості растрових світильників від ВТН:


Світильник складається з декількох десятків доданих ламп, здатних без заміни експлуатуватися максимально довгий час.


Кріпляться пристрої найчастіше до стельових швелерів в підвісному стані, так як зверху вниз зручніше визначити оптимальний радіус охоплення освітлюваних об'єктів.


Квадратний корпус з технічного рифленого алюмінію розсіює світловий потік направлено і рівномірно у відповідності до об'єктів, на які повинно бути спрямований світло.


Використовується прозоре органічне скло, а сама растрові ґрати жорстко скріпляють джерела світу, що впливає на рівномірності розсіювання.


Розжарювання проводиться з підвищенням температури до п'ятдесяти градусів.


Коефіцієнт потужності відповідає необхідним нормам, за якими визначається середньостатистична освітленість.


Можуть бути як навісними, так і вбудованими, при цьому вони безпечні для гіпсокартону та інших матеріалів, з яких виготовляються стельові покриття.


Виробниче освітлення вимагає підвищеної уваги до потужності і світлового охоплення в приміщеннях великого метражу, де здійснюється безперервний робочий процес, щоб знати більше перейдіть за посиланням: http://vtnled.com/virobniche-osvitlennya. На сайті ви зможете купити растрові світильники для виробничого освітлення по найбільш демократичною ціною. Якісно освітлене місце виробничої діяльності корисно впливає на гарне самопочуття трудящих і високі показники праці в цілому.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!