Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Як придбати якісний булерьян в столиці?
 
20-11-2020, 10:11  Дім та сім'я / Ремонт

Як придбати якісний булерьян в столиці?

 

Булерьян купити в Києві досить просто, але от питання якості з століття в століття залишається актуальним. Питання якості - вічний. Сьогодні ми поговоримо про особливості вибору булерьян і розберемося трохи в тому, як вибрати якісний. На сьогодні у цієї печу безліч модифікацій, однак ми поговоримо саме про стандарти якості.


Як же вибирати булерьян?


Як придбати якісний булерьян в столиці?


  1. Визначтеся з тим, навіщо Вам необхідний обігрівач.

    Ви будете обігрівати теплицю, може бути гараж? Можливо, Вам необхідно опалювати обрану кімнату або цілий приватний будинок? Для кожного з цих варіантів потрібно підбір печі.


    Якщо мова про гаражі або теплиці, Вам не буде потрібно брати піч з запасом. Купивши обігрівач впритул, Ви зможете обігріти приміщення, як мінімум, до необхідних 20 градусів.


    Якщо опалювати Ви все таки вирішили будинок, краще взяти піч трохи більше, ніж потрібно. Нехай краще в приміщенні буде жарко, ніж холодно. Та й на продуктивність печі впливає багато різних чинників.



  2. Дізнайтеся обсяг приміщення

    Знати кубатуру свого приміщення вкрай важливо у виборі печі. Адже виробляють їх чітко під певні розміри. Так, Ви зможете підібрати ідеальний пристрій саме для Вас, де буде ні холодно і ні жарко. Краще витратити час на числення, ніж потім страждати.


    Більшість людей знають тільки площу свого приміщення. Що ж для отримання його кубатури потрібно не так багато: площа помножити на висоту.



  3. Визначтеся з виробником

    В Україні досить багато виробників булерьянов, до того ж, і багато імпортної продукції. Почитайте в інтернеті інформацію про виробників, дізнайтеся, які матеріали вони використовують для виготовлення печі.


    Чи не рекомендуємо імпортні булерьян, оскільки в Україні є виробники якісної продукції. А ось офіційних представників того самого предки печей булерьян - немає. До того ж, звернутися до виробника в Україні буде куди простіше.



  4. Вирішіть, де Ви будете купувати піч

    Тут існує кілька варіантів. Наприклад, можна замовити піч по інтернету, можна придбати в магазині з доставкою додому, а можна забрати її прямо з виробництва. Саме так, в Києві знаходиться кілька виробників такої опалювальної техніки. Так що забрати її можна звідти ж, не переплачуючи купівельну комісію.



  5. Відправляйтеся купувати

    Звертайте увагу на цілісність конструкції, якість покриття фарбою, а також товщину металу. Його товщина повинна бути 3-4 мм в залежності від деталі. Це один з гарантів того, що піч Вам прослужить як можна довше.




Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!