Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Як утеплити підлогу будівлі з металоконструкцій
 
20-09-2021, 15:33  Дім та сім'я / Ремонт

Як утеплити підлогу будівлі з металоконструкцій

 

Виконання утеплення підлоги - надзвичайно важливий етап будівництва будинку незалежно від його передбачуваного використання.



Велика частина тепла йде через підлогу (за оцінками експертів цифра доходить навіть до 10%), тому так важливо правильне розташування захисних шарів і особливо вибір відповідних матеріалів. Особливо це актуально для таких холодильних об'єктів як овочесховища та інші типи складів.

Як утеплити підлогу будівлі з металоконструкцій



Сьогодні споруди з підвалами зустрічаються дуже рідко, і в більшості випадків підлогу кладуть прямо на землю. Тому метод виготовлення утеплювача має велике значення. По-перше потрібно розібратися який матеріал використовувати та як повинен виглядати утеплювач підлоги на землі?



Важливий етап будівництва - зведення каркасу з металоконструкцій. Найкраще вибрати надійного виробника такого як Термобуд Стандарт, що знається на комплексному зведенні швидкомонтованих будівель з металевих конструкцій під ключ.



Утеплення підлоги, укладеної прямо на землю, вирішує кілька завдань. Це не тільки для запобігання втратам тепла, але і для захисту від вологи, розвитку грибка, цвілі і впливу багатьох зовнішніх факторів. Це елемент, який представляє собою прямий бар'єр проти впливу комах, гризунів та інших дрібних тварин. Також важлива його стійкість до високих навантажень



Правильно зроблена підлога повинна складатися з декількох шарів. Першими з'являються гравійно-піщана підстилка, а потім бетонна стяжка. Підготовлену таким чином основу можна додатково ізолювати і утеплити. Зазвичай використовують фольгу або гудрон, а потім пінополістирол. Нарешті, добре покласти ще один шар фольги і закінчити стяжкою, на яку вже покладено підлогу. Альтернативою полістиролу є сендвіч-панелі PIR, які відмінно підходять в якості ізолятора.



При утепленні підлоги варто використовувати такий матеріал, як теплоізоляційна панель. Це рішення, яке швидко і легко встановлюється, але, перш за все, його відрізняє довговічність матеріалів. Панелі, укріплені на металоконструкції, зберігають свої властивості навіть кілька десятків років. Вони надзвичайно міцні, стійкі до зовнішніх факторів, тиску і здавлення.



Монтаж металоконструкцій і сендвіч-панелей можна проводити в будь-яку пору року. Сендвіч-панелі відрізняються прекрасними теплоізоляційними властивостями, вони захищають від вологи, шкідливих погодних умов, а також дії шкідників. Що важливо, товщина панелей набагато менше необхідного шару пінополістиролу, що робить їх придатними в основному в місцях з обмеженим простором.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!