Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Є шанси, що країна отримає Бюджет-2010 вчасно.
 
9-04-2010, 00:32  Економіка

Є шанси, що країна отримає Бюджет-2010 вчасно.

 
Є шанси, що країна отримає Бюджет-2010 вчасно.

Є шанси, що країна отримає Бюджет-2010 вчасно.


Держбюджет може бути прийнятий в середині наступного тижня. Власне, так і було обіцяно президентові рівно місяць тому - Віктор Янукович наполягав на тому, щоб головний фіндокумент країни був підготовлений не пізніше 15 квітня.

На засіданні Кабміну в середу проект бюджету не розглядався: єдиною причиною цього, за словами Андрія Клюєва, стала незатверджена поки ціна на газ.

- У проект бюджету треба поставити тільки одну цифру - це вартість газу. І це питання єдине, у нас всі інші питання в проекті бюджету вирішені, - запевнив Андрій Клюєв присутніх. - Є сенс кілька днів почекати, щоб поставити точну цифру в рядку.

Подальші дії з ухвалення бюджету, судячи з усього, будуть завершені в «стахановські» строки: після позачергового засідання Кабміну, заздалегідь призначеного на 12 квітня, проект документа відправиться до парламенту для розгляду профільним бюджетним комітетом. Судячи з того, що першими особами комітету є члени коаліції - «литвинівець» Микола Деркач і регіонал Володимир Макеєнко, - особливих правок до бюджету комітет вносити не буде. А враховуючи, що кількість депутатів, які увійшли до коаліції, вже набагато перевищує «граничне» кількість у 226 чоловік, - голосування за проект документу стане лише технічним питанням.

За матеріалами "Комсомольская правда Украина".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!