Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Один з Житомирських об’єктів потрапив в список Кабміну для добудови житла.
 
9-06-2010, 13:39  Економіка

Один з Житомирських об’єктів потрапив в список Кабміну для добудови житла.

 
Один з Житомирських об’єктів потрапив в список Кабміну для добудови житла.


Один з Житомирських об’єктів  потрапив в список Кабміну для добудови житла.


Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба передав на розгляд Кабінету Міністрів список з 34 незавершених житлових об'єктів зі ступенем готовності 50-70% для вирішення питання про отримання банківських кредитів на їх добудову під 14% річних у гривні на загальну суму близько 600 млн. грн . "Об'єкти я сьогодні вранці передав прем'єр-міністру", - сказав В. Яцуба.

Як передає УНІАН, глава Мінрегіонбуду пояснив, що дані об'єкти відібрані міжурядовою комісією серед компаній з позитивною кредитною історією.

Міністр уточнив, що в списку фігурують як об'єкти з готовністю більше 70%, так і з 50% готовності, додавши, що в першу чергу буде розглядатися можливість кредитування об'єктів з більш високим ступенем готовності.

При цьому В. Яцуба зазначив, що міністерство націлене в першу чергу на те, щоб допомогти з кредитуванням добудови об'єктів в регіонах. "Ми налаштовані на те, щоб допомогти в регіонах. Там знайти кредити важче, ніж у Києві", - сказав він.

Згідно з переліком об'єктів, необхідна загальна сума кредитних коштів на фінансування цих об'єктів становить 587,273 млн. грн. при загальній сумі для їх добудови на рівні 691,138 млн. грн. Зокрема, з 34 об'єктів рівень готовності 24 будинків становить 70% і вище, тоді як готовність 10 об'єктів становить 60-69%.

У даний перелік потрапили житлові недобудови в Києві (6 об'єктів), Київській області (6), Харкові (6), Дніпропетровську (3), Севастополі (2), Хмельницькому (2) і по одному в Сімферополі, Житомирі, Луганську, Херсоні, Чернігові, Рівному, а також Полтавській, Вінницькій і Кіровоградській областях.

Серед великих забудовників до переліку увійшли об'єкти ОА "Холдингова компанія" Київміськбуд "(Київ), ВАТ" Трест "Житлобуд-1" (Харків), ТОВ "ТМО" Ліко-Холдинг "(Київ), ТОВ" Фірма "Консоль ЛТД" ( АРК) та інші.
За матеріалами УНІАН.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!