Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Податкова у Житомирській області перевірила приватних підприємців
 
29-06-2010, 13:16  Економіка

Податкова у Житомирській області перевірила приватних підприємців

 
Податкова у Житомирській області перевірила приватних підприємців


'Податкова



За результатами проведених останніх рейдів - перевірок виявлено 307 суб'єктів господарювання - фізичних осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність із залученням найманих працівників з порушенням податкового законодавства, - повідомляє офіційний сайт Податкової адміністрації в Житомирській області.

Було складено 325 актів перевірок, якими виявлено 367 випадків використання підприємцями найманих працівників без укладання договорів про трудові відносини. Підприємцям нараховано 40,2 тис. грн. єдиного податку.

Податкова у Житомирській області перевірила приватних підприємців



В ході планових та позапланових перевірок суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб щодо дотримання ними чинного податкового законодавства при виплаті доходів громадянам і найманим працівникам у 8-ми випадках встановлені порушення. За результатами перевірки додатково нараховано 16,8 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб, застосовано фінансових санкцій та нараховано пені.

При проведенні документальної перевірки приватного підприємця К. встановлено неповний утримання податку з доходів фізичних осіб з найманих робітників. Крім того, підприємець здійснював торгівлю лікеро-горілчаними виробами та пивом і в неповній мірі платив збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, а також завищував податковий кредит з податку на додану вартість. Внаслідок, чого йому донараховано 146,0 грн. суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, 6178,0 грн. податку на додану вартість, 188,25 грн. податку з доходів фізичних осіб та застосовано фінансові санкції.

Податківці закликають роботодавців не порушувати чинне законодавство і сподіваються на допомогу громадян у викритті фактів порушень трудового законодавства роботодавцями.


це добре

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!