Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Центральний Речовий Ринок: у Житомир замість Хмельницького
 
27-07-2010, 18:40  Економіка

Центральний Речовий Ринок: у Житомир замість Хмельницького

 
Проект Центрального речового ринку в Житомирі продовжує набирати обертів. Нещодавно до даного проекту підключилися київські соціологи, завдання яких спрогнозувати потоки покупців ринку та їх характеристики.

Центральний Речовий Ринок: у Житомир замість Хмельницького



В опублікованих висновках, цікавим виявився прогноз щодо географії міст, чиї городяни будуть відвідувати Центральний Речовий Ринок. Після жителів Житомирської області, найбільший потік покупців ринку створять кияни. Це відбудеться завдяки неминучій транзитній присутності великого, сучасного, навіть за київськими мірками, ринку в усіх поїздках киян у західні та центрально-західні області України. Також велика кількість відвідувачів будуть складати "покупці-кияни" з хмельницького речового ринку, який вони регулярно відвідують через тамтешню помірність цін. До того ж, орендарями житомирського ринку вже у великій кількості стали підприємці з Хмельницького, і цілком природно, що свою київську клієнтуру вони переведуть до Житомира через більш зручну транспортну доступність нашого міста для киян. Та й взагалі, прогнозується, що Центральний Речовий Ринок в Житомирі буде користуватися великою популярністю серед киян завдяки більш прийнятними цінами і всього півторагодинним часом у дорозі.

Цілком прогнозованим стало твердження, що покупцями Центрального речових ринків стануть жителі Вінницької та Рівненської областей. Вони не мають в своєму розпорядженні на території своїх областей великих ринкових комплексів з гарним товарним асортиментом, і знову ж таки завдяки відмінній транспортної доступності Житомира будуть частими гостями нового ринку.

За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!