Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Євро виріс до 11-тижневого максимуму на позитивних економічних даних
 
27-07-2010, 20:46  Економіка

Євро виріс до 11-тижневого максимуму на позитивних економічних даних

 
Резюме: Євро виріс до 11-тижневого максимуму проти долара США у вівторок після того, як економічні дані єврозони, які опинилися сприятливіші ніж прогноз, посприяли стійкому зростанню пари вище важливої позначки 1,30

0



Британський фунт виріс до найвищого рівня з лютого, коли дані Великобританії з роздрібних продажів продемонстрували найсильніші темпи зростання за три роки, перевищивши очікування економістів.

Валюти, тісно пов'язані з темпами світового зростання, такі як австралійський і канадський долари, послідували за поліпшенням настроїв інвесторів і продемонстрували зростання проти американської валюти. Побоювання з приводу кризи суверенного боргу єврозони змістилися на другий план, а їхнє місце зайняв потік оптимістичних світових економічних даних.

У вівторок інвестори зосередяться на даних США, щоб оцінити відновлення американської економіки, яка визначить їх схильність до покупки високоприбуткових активів. Недавній потік який розчарував економічні дані США поставив під питання темпи відновлення американської економіки.

У вівторок вранці в системі EBS пара євро / долар торгувалася по 1,3044 проти 1,2997 в понеділок увечері. Пара долар / японська ієна торгувалася по 87,34 проти 86,89, а пара євро / ієна - по 113,90 проти 112,91. Пара британський фунт / долар торгувалася по 1,5554 проти 1,5485. Пара долар / швейцарський франк торгувалася по 1,0568 проти 1,0485.

Індекс долара ICE, що відслідковує вартість долара проти торгово-зваженої корзини з інших валют, становив 81,845 проти 82,022.

Економічні дані єврозони і Великобританії сприяли посиленню схильності інвесторів до покупки високоприбуткових валют, що призвело до падіння долара як валюти-притулку до найнижчого рівня з травня проти кошика з інших основних валют.

Індекс споживчої довіри в Німеччині, що розраховується дослідницькою компанією Gfk, який є випереджальним індикатором, в серпні, ймовірно, досягне 3,9 пункту проти 3,6 у липні. Липневе значення було переглянуте у бік підвищення.

Що стосується інших даних, то індекс роздрібних продажів Конфедерації британської промисловості (CBI) виріс у липні до 33 проти -5 в червні. Це найвищий рівень із квітня 2007 року. Економісти, опитані Dow Jones Newswires минулого тижня, очікували зростання показника до +8.


За матеріалами maanimo.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!