Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати Житомирської міськради вирішили, що новий речовий ринок повинен сплачувати ринковий збір
 
19-08-2010, 08:33  Економіка

Депутати Житомирської міськради вирішили, що новий речовий ринок повинен сплачувати ринковий збір

 
Житомирська міськрада зобов'язала свій виконком при прийомі в експлуатацію визначити статус центрального речового ринку з оплатою ринкового збору.

'Депутати



За таке рішення проголосувала більшість депутатів на сесії 18 серпня.

«Постійна профільна комісія з питань торгівлі запропонувала розглянути і прийняти рішення про те, щоб з метою збільшення доходів до бюджету міста, зобов'язати міську виконавчу владу при введенні в експлуатацію центрального речового ринку надати йому статус ринку з оплатою ринкового збору», - сказав депутат Житомирської міськради Сергій Голішевскій.

За словами мера Житомира Віри Шелудченко, надходження до бюджету міста від ринкового збору з нового ринку можуть скласти до 2 млн гривень на рік.

Консалтингова компанія "Українська торговельна гільдія" (УТГ, Київ) має намір відкрити центральний речовий ринок в Житомирі по вулиці Київській 25 вересня.

Даний критий ринок має площу 20 тис. кв. м і буде знаходитися поряд з торгово-розважальним центром "Глобал UA".

Згідно з повідомленням, на даний момент вже повністю заповнена орендарями перша черга ринку і почався набір орендарів на другу чергу

"Українська торговельна гільдія" є розробником більше 200 проектів загальною площею 6,5 млн. кв. м, серед яких ТЦ "Городок", ТЦ "Піраміда", ТЦ "Комод" у Києві.

На ринку комерційної нерухомості компанія працює з 2001 року.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!