Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кожен китаєць позичить Україні по 2 долари
 
3-09-2010, 23:39  Економіка

Кожен китаєць позичить Україні по 2 долари

 
Підкорювати Китай разом з Януковичем прибула представницька команда з міністрів і бізнесменів. Для останніх в цій поїздці є своя програма - вони беруть участь в українсько-китайському бізнес-форумі в Гонконгу, де виступить і президент України.

0



Офіційний візит Януковича триватиме чотири дні. Свій перший день президент присвятив спілкуванню з китайськими колегами. За «закритими дверима» пройшли переговори з головою КНР Ху Цзіньтао.
Янукович прибув в офіс глави держави, який розташований в Будинку національних зборів Китаю. Зовні триповерхова будівля нагадує сталінську будівлю, але всередині оформлено у найкращих китайських традиціях.

Українського гостя Ху Цзіньтао зустрів у Північному залі, а переговори проводив у Східному. Мабуть, так треба по фен-шуй. Не дарма підсумок переговорів побив усі рекорди - 13 підписаних документів на суму $ 4 мільярди!

Увечері для нашої делегації відбувся урочистий прийом. Його організували у Будинку народних зборів. Українських гостей пригощали стравами переважно європейської кухні. А ось з спиртного були подані тільки вина місцевого виробництва. З культурної програми - китайські пісні у виконанні жіночого хору.

У п'ятницю в Януковича в планах екскурсія на Велику китайську стіну і передача Національній бібліотеці КНР факсимільної копії Пересопницького Євангелія. Потім глава держави відправиться в Сянган і Шанхай.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!