Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тарифи на електроенергію піднімуть вдвічі
 
25-11-2010, 17:27  Економіка

Тарифи на електроенергію піднімуть вдвічі

 
Уряд розглядає можливість двократного збільшення цін на електроенергію, що відпускається для потреб населення, з квітня, і в подальшому на 39% із серпня 2011 року.

Тарифи на електроенергію піднімуть вдвічі



Про це сказано в обгрунтуванні проекту прогнозного балансу електроенергії, палива та витрат енергогенеруючих компаній ТЕС на 2011 рік.

Таким чином, в результаті двохетапного підвищення тарифи на електроенергію З серпня 2011 року можуть скласти: для міського населення (без електричних плит) - до 67,72 копійок за кВт / год (з ПДВ), для населення, що використовує електроплити - 52,04 копійок за кВт / год (з ПДВ).

Для сільського населення - 62,55 копійок за кВт / год (з ПДВ). Як відзначають розробники документа, запропоноване підвищення цін на електроенергію для населення передбачає істотне скорочення перехресного субсидування в галузі, а також збереження на прийнятному рівні зростання роздрібних тарифів на електроенергію для промислових підприємств.

Між тим, розробники документа в цілому розглядають три сценарії тарифоутворення для населення в 2011 році. Крім зазначеного вище розглядається ще один двоетапний варіант підвищення цін для населення (на 50% із квітня і на 50% з вересня), а також збереження тарифів незмінними, повідомляє Сегодня Нагадаємо, тарифи на електроенергію для населення не переглядалися з 2006 року.

В даний час тарифи для міського населення (без електричних плит) встановлені на рівні 24,36 копійок за кВт / год (з ПДВ), для сільського населення - 22,5 копійок за кВт / год (з ПДВ), для населення, що використовує електроплити - 18,72 копійок за кВт / год (з ПДВ).

news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!