Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українські банки знову пропонують кредити
 
13-12-2010, 21:50  Економіка

Українські банки знову пропонують кредити

 
Взяти позику сьогодні все ще досить дорого, та й умови, на яких надаються позики, потягнути під силу далеко не всім бажаючим.

Українські банки знову пропонують кредити



Потепління відносин між банками і позичальниками можна вважати головним підсумком другого півріччя. Після тривалої кризи довіри фінустанови починають поступово відроджувати кредитні програми. А українці, що скучили за останніх два роки по великих витратах, починають знову придивлятися і прицінюватися до іпотеки, автокредитів, покупок «в борг» і з «0%», до кредитних карток і невеликих готівкових позик.

Ставки «гуляють». До кінця року кредитування в Україні дещо активізувалося. За словами заступника голови правління АТ «Ерсте Банк» Світлани Черкай, більш активно розвивається корпоративне кредитування, що позитивно впливає і на сегмент фізосіб. «Відновлення роздрібного кредитування посилюється істотним зниженням ставок і підвищенням попиту клієнтів. Так, у другій половині 2010 року клієнти звертаються в банк за отриманням кредиту як на авто, так і на іпотеку значно активніше, ніж у першій. Зі свого боку банки пропонують клієнтам більш привабливі умови. Наприклад, наш банк знизив розмір початкового внеску, процентні ставки, а також ввів продукти з плаваючою процентною ставкою ", - повідомила пані Черкай.
За матеріалами toneto.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!