Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські роботодавці вчасно не виплатили зарплату 7 тисячам працівників
 
22-12-2010, 22:05  Економіка

Житомирські роботодавці вчасно не виплатили зарплату 7 тисячам працівників

 
За попередніми даними загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати на 1 грудня 2010р. знизилася в порівнянні з 1 листопада на 12% і склала 26,5 млн.грн. Більше половини її сконцентровано в місті Житомирі. Значні обсяги невиплат (близько 10%) у Володарськ-Волинському районі та місті Коростені. Загалом, з 28 регіонів області заборгованість відсутня в 6 регіонах, а в 10 - вона ліквідована на економічно активних підприємствах. На них припадає дві третини загального боргу, а це 17,7 млн.грн.

Житомирські роботодавці вчасно не виплатили зарплату 7 тисячам працівників



Серед видів економічної діяльності найбільшими боржниками залишаються промислові підприємства, і ті, які здійснюють операції з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та надають послуги підприємцям.

Швидкими темпами йшло скорочення заборгованості з виплати компенсацій постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи (у 11 разів порівняно з 1 листопада). На початок грудня вони становлять лише 114 тис.грн. (для порівняння: на початок року їх налічувалося 14,9 млн грн.)

Роботодавці вчасно не виплатили зарплату майже 7 тисячам працівників, кожен з них не отримав в середньому 2644 грн.


За матеріалами Відділу статистики соціально-трудових відносин
Головного управління статистики

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!