Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Законопроект про регулювання містобудівної діяльності на 90% викорінює корупцію в галузі, - УБА
 
27-12-2010, 09:14  Економіка

Законопроект про регулювання містобудівної діяльності на 90% викорінює корупцію в галузі, - УБА

 
Законопроект про регулювання містобудівної діяльності, прийнятий парламентом у першому читанні 17 грудня на 90% викорінює корупцію в будівельній сфері. Про це заявив голова правління "Української будівельної асоціації "(УБА) Лев Парцхаладзе.

Законопроект про регулювання містобудівної діяльності на 90% викорінює корупцію в галузі, - УБА



"У цьому законі, безумовно, дуже багато ідей реформаторських, таких що викорінюють корупцію на 90%" залізно "і істотно скорочуються терміни проходження дозвільних процедур", - заявив Л. Парцхаладзе.

Він сподівається, що даний законопроект буде розглянутий і прийнятий парламентом до кінця 2010 р. Він також прогнозує, що найближчим часом, результати кризи будуть відчуватися ще досить довго ", і для нас важливо, що в будівельній галузі криза є часом реформ".

Саме тому, за його словами, УБА взялася за розробку і запропонувала парламенту прийняття даного законопроекту. Крім того, Л. Парцхаладзе прогнозує, що вже в найближчі роки в Україні може початися "будівельний бум", коли будівельна і банківська галузь відновляться після кризи.

За матеріалами РБК-Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!