Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТРЦ «Глобал UA» побудував в Житомирі на своїй території нову автостанцію
 
4-01-2011, 22:44  Економіка

ТРЦ «Глобал UA» побудував в Житомирі на своїй території нову автостанцію

 
Житомирський ТРЦ «Глобал UA» продовжує будівництво й модернізацію свого торговельно-розважального комплексу. Про це повідомляє житомирський портал будівництва ZThata.

ТРЦ «Глобал UA» побудував в Житомирі на своїй території нову автостанцію



Одним із завдань поставлених перед керівництвом, вже в 1 кварталі 2011 року, буде відкриття автостанції з сучасними касами, кондиціонерами, залами очікування та кімнатами відпочинку.

- Платформа вже побудована, - говорить генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко, - вона знаходиться з боку вулиці Котовського, недалеко від центрального автовокзалу. Для початку впровадження проекту необхідно оформити пакет документів.

З автостанції відправлятимуться автобуси за Новоград-Волинським, Коростенським та Київським напрямком приміського сполучення. Це дозволить зменшити навантаження на автостанцію Житнього ринку. У той же час в інтересах компанії збільшити кількість відвідувачів центрального речового ринку.

У цьому ж році заплановано будівництво виходу з Центрального речового ринку на вулицю Київську, що значно спростить доступ до ринку.

Крім того, в 2011 році ТРЦ «Глобал UA» очікує відкриття кінотеатру на 5 залів, два з яких будуть у форматі 3D. Над зоною ковзанки очікується відкриття боулінг - центру на 18 доріжок і зони дитячих розваг площею 3 тисячі квадратних метрів.


ДОВІДКА: у 2010 році ТРЦ «Глобал UA» забезпечив найвищі в Україні темпи будівництва і здачі в експлуатацію торгових площ. У розпорядженні центру автомобільний паркінг на 2100 машин. На реалізацію проекту розпочатого ТРЦ «Глобал UA» три роки тому було внесено 270 млн. грн. інвестицій, скарбниця міського бюджету поповнилася на 4 млн 900 тис. грн.

У середньому, комплекс відвідує від 500 до 700 осіб на годину. У святкові і передсвяткові дні кількість відвідувачів збільшується.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!