Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук проти соціального популізму, але за боргами буде платити
 
25-01-2011, 22:25  Економіка

Житомирський губернатор Рижук проти соціального популізму, але за боргами буде платити

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук вважає, що підвищення тарифів на електроенергію і газ для населення не вирішить проблему неплатежів і погашення боргів підприємствами комунального господарства міста.

0



Про це Рижук сказав журналістам, коментуючи рішення компанії «Газ України» припинити подачу газу 12 областям за борги.

- Ми заборгували певну суму, але вона на порядок, два, а то і в 20 разів менше, ніж у Дніпропетровській, Донецькій областях. Але шантаж (загроза відключення водоканалу і трамвайно-тролейбусного управління) призводить до того, аби ми на місцях знаходили резерви і можливості розрахунків за електроенергію та газ, оскільки енергетикам теж треба розраховуватися. Тут скрізь виходиш на розуміння тарифної політики: підняти тарифи одночасно - найпростіше, але це не вихід. Держава планує певні резерви, щоб допомогти і споживачам і підприємствам компенсувати витрати. Поки ми не можемо розраховувати тільки на підвищення тарифів. Ми поки справляємося, але борги збільшуються - зимовий період. Якщо запитати мене, яка найгостріша проблема, яка поки що не вирішується в Житомирській області - це розрахунки за енергоносії. Проблема може вирішитися шляхом комплексних системних реформ. Не хочеться далі загравати, обіцяти і вести політику соціального популізму ..., - сказав Сергій Рижук.

За матеріалами Житомир.info


а когда все будут платить что-то измениться?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!