Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області майже 5 тисяч працівників вчасно не отримали зарплату
 
23-02-2011, 10:54  Економіка

У Житомирській області майже 5 тисяч працівників вчасно не отримали зарплату

 
За попередніми даними загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати на 1 лютого 2011р. виросла в порівнянні з початком року на 1,2% і склала 25,6 млн.грн.

0



Цьому сприяло, перш за все, збільшення її більш ніж удвічі на підприємствах транспорту. Про наявність заборгованості на зазначену дату повідомили 104 підприємства Житомирщини, з них 69 - економічно активних, на які припадає більше половини загального обсягу боргу, а це 13,7 млн. грн. - Повідомляє головне управління статистики в Житомирській області.

Найбільшими боржниками залишаються промислові підприємства, де сконцентрована майже третину невиплат економічно активних підприємств, а серед регіонів області - місто Житомир, де роботодавці заборгували працівникам 10 млн. грн.

На зазначену дату вчасно не отримали зарплату майже 5 тисяч штатних працівників області, кожен з них у середньому 2922 грн.

З 28 районів області заборгованість відсутня в 5 територіальних одиницях, а в 16 - вона ліквідована на економічно активних підприємствах.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!