Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Куди підуть кошти від переконання бюджету області
 
15-03-2011, 22:04  Економіка

Куди підуть кошти від переконання бюджету області

 
Влада Житомирської області планує купити нову машину для нового заступника губернатора і виділити 100 тисяч на ремонт даху моргу

Куди підуть кошти від переконання бюджету області



Депутати Житомирської обласної ради готуються до проведення сесії 17 березня. Комісії готують рекомендації з питань, внесених до порядку денного. У тому числі і з фінансових, що не раз анонсував губернатор області Сергій Рижук. Саме в березні облрада повинна розподілити перевиконання бюджету і залишки вільних коштів.

Депутат облради Віталій Француз (фракція Батьківщина), який є членом бюджетної комісії, розповів, що Житомирська держадміністрація має намір купити нову машину для нового заступника губернатора Віктора Куницького.

Як відомо, новообраний мер Житомира Володимир Дебой пішов з поста заступника губернатора, забравши з собою свою службову «Шкоду» з фірмовими номерами 007. Тепер вона передана в оренду мерії і продовжує служити засобом пересування Володимиру Михайловичу. Ось тому новому чиновнику їздити у справах просто ні на чому.

«Куницький в партійній ієрархії Житомирської обласної організації Партії регіонів є першим заступником губернатора-регіонала Рижука, тому йому потрібно їздити на машині не нижче, ніж на Skoda Superb. Саме на такі машини прем'єр Азаров збирався пересадити свій Кабмін. При цьому є постанова Кабміну, за яким держадміністрації можуть купувати транспорт не дорожче 60 тис. гривень - «Ланос», наприклад, або «Жигулі». А з бюджету збираються виділити 250 тисяч гривень.

Причому, щоб не порушувати постанову, передбачається виділити гроші за програмою підтримки для комунального підприємства управління адмінбудинків: за тією ж схемою, за якою минулого року купували «Тойоту Камрі» майже за півмільйона гривень для губернатора області Сергія Рижука. У програму підтримки, до речі, включили і заміну освітлення в сесійній залі, і 126 тисяч гривень на покриття збитків цього комунального підприємства, на заміну вікон в окремих кабінетах - 200 тисяч. Чому не садочкам, а чиновникам? У школах ж міняють вікна за рахунок грошей батьків!

На ремонт школи в селі Чорнорудка Ружинського району, наприклад, 100 тисяч не дали, зате запланували стільки ж - 100 тисяч гривень на ремонт даху моргу районної лікарні. А чому? Тому що головний лікар Ружинської центральної райлікарні - депутат облради.

17 березня на сесії також планується виділити 507 тисяч гривень на ремонт клубу в селі Будичани. Це рідне село в рідному для губернатора Чуднівському районі », - сказав Француз.

Які рішення все-таки приймуть депутати, стане відомо 17 березня.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!