Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой все ще сподівається на 10 мільйонів з обласного бюджету
 
17-03-2011, 21:34  Економіка

Мер Житомира Дебой все ще сподівається на 10 мільйонів з обласного бюджету

 
Виділення коштів з обласного бюджету для Житомира відкладається на невизначений час. Як повідомив мер Житомира Володимир Дебой, 17 березня на сесії депутати облради не будуть виділяти кошти для Житомира.

Мер Житомира Дебой все ще сподівається на 10 мільйонів з обласного бюджету



«На цій сесії немає можливості виділити кошти на комунальне господарство Житомира, оскільки акцент буде на сільське господарство. Я сподіваюся, що на наступній сесії, коли пройдуть весняно-польові роботи, вже буде можливість вирішувати питання про виділення коштів місту. Ми над цим працюємо спільно з головою Житомирської облради і головою Житомирської облдержадміністрації. Ми б хотіли, щоб ця сума склала 10 мільйонів », - сказав Дебой.

При прийнятті бюджету Житомира у грудні минулого року, губернатор Житомирської області, умовляючи депутатів прийняти «нікчемний бюджет», обіцяв, що в березні 2011 року, коли облрада буде розподіляти вільні кошти бюджету - це близько 40-45 мільйонів гривень , він зможе знайти аргументи для того, щоб місту з обласного бюджету виділили достатньо коштів.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!