Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Водоканал в Житомирській області отримає перший транш міжнародного кредиту
 
13-04-2011, 00:29  Економіка

Водоканал в Житомирській області отримає перший транш міжнародного кредиту

 
Місто Новоград-Волинський очікує надходження коштів Міжнародного Банку реконструкції та розвитку (МБРР) для реконструкції міського водоканалу.

'Водоканал



Про це повідомляє офіційний сайт міста Новоград-Волинський.

Не так давно в місті сталося три пориви водоканалізаційних мереж. Над ліквідацією аварій працювали люди і техніка міського водоканалу та інших організацій. Все через повний зносу комунікацій. Тому колектив водоканалу, як і все місто, з нетерпінням чекають, коли почнуть надходити кошти міжнародного кредиту МБРР, на який покладаються великі надії.

За інформацією начальника підприємства Алли Левицької, перші кошти мають надійти у червні-липні цього року. Зараз всі прилади управління і 21 насосний агрегат вже завезені в Україну.

На розгляді в Міжнародному банку знаходиться контракт між Водоканалом та проектною фірмою "Текос" на виконання проектних робіт з реконструкції очисних споруд каналізації, часткової заміни водопровідних і каналізаційних мереж міста, очищення ложа водосховища загальною вартістю понад 1 млн. грн. Незважаючи на те, що контракт ще не підписаний, проектна організація приступила до виконання робіт і готує подання тендерної документації на 23 квітня.

До кінця тижня будуть надані висновки щодо фірми-переможця на постачання і монтаж двох гіпохлоридних установок для знезараження питної води загальною вартістю 3,8 млн. грн.


<!--http://вебмастер76.рф--> Вебстудия Создание "сайта-визитки" - от 700 руб. ,создание интернет сайтов по всей РОССИИ<!--http://вебмастер76.рф-->

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!