Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська облрада на сесії 8 вересня не зможе перерозподілити 7,4 мільйона
 
1-08-2011, 17:21  Економіка

Житомирська облрада на сесії 8 вересня не зможе перерозподілити 7,4 мільйона

 
Як повідомляє офіційний сайт Житомирської обласної ради за результатами 1 півріччя бюджет області перевиконано на 7,4 млн гривень, що становить 4,6% перевиконання обсягу планового показника.

Житомирська облрада на сесії 8 вересня не зможе перерозподілити 7,4 мільйона



Як повідомив журналістам депутат Житомирської обласної ради (керівник фракції «Батьківщина») Віталій Француз, на шостій сесії Житомирської облради, гроші - перевиконання бюджету - перерозподілятися не будуть. За законом, за підсумками роботи за 1 півріччя і за 9 місяців може бути перерозподілено перевиконання, що перевищує 5% (маємо 4,6%). А ось вже за підсумками року може бути перерозподілена будь-яка сума, яка є в бюджеті.

Француз повідомив, що в 2010 році була така сама ситуація: за підсумками 1 півріччя та 9 місяців не було перерозподілу коштів, а за підсумками року пройшов перерозподіл.

Француз також уточнив, що за джерелами у фінуправлінні, перевиконання бюджету в обсязі більше 5% не буде і за результатами 9 місяців, а це означає, що обіцянки влади про виділення коштів за результатами перевиконання бюджету залишаються поки тільки обіцянками.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!