Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відрізок траси від Києва до Житомира буде ремонтувати Азербайджанська компанія
 
11-08-2011, 18:44  Економіка

Відрізок траси від Києва до Житомира буде ремонтувати Азербайджанська компанія

 
Провідна будівельна компанія Азербайджану разом з італійськими партнерами виграла тендер на ремонт траси від Києва до Житомира (ділянка дороги з 14-го по 128-й).

'Відрізок



ВАТ «Будівельно-промислова інвестиційна корпорація « Акорд »в консорціумі з італійськими компаніями стала переможцем тендеру, який проводила Державна служба автомобільних доріг (« Укравтодор ») Україна на капітальний ремонт автомобільної дороги M 06 Київ - Чоп, - повідомляють« Економічні вісті ».

Італійсько-азербайджанський консорціум обійшов конкурентів з України, Словенії, Туреччини, Кореї, Китаю, Австрії та інших країн. Умови робіт з капітального відновлення ділянки дороги з 14-го по 128-й кілометр регулюються двома контрактами на суму EUR 204,511 млн. Вони були підписані між «Укравтодором» та італійсько-азербайджанським консорціумом. Фінансувати модернізацію траси Київ - Чоп у рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 р. буде Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Нагадаємо, що в листопаді 2010 р. ЄБРР надав «Укравтодору» кредит у EUR 450 млн., який піде на облаштування автодорожніх під'їздів до Києва. Кошти виділяються під ставку Libor +1% на 15 років з чотирирічним пільговим періодом. Раніше ЄБРР надав три кредити загальним обсягом EUR 375 млн. на модернізацію 828 км траси Київ - Чоп. Ці кошти призначені для модернізації дороги на ділянках від Бродів до Рівного, на рівненській окружній, від Рівного до Житомира, а також на розв'язках траси M-06 з житомирської окружної. Загальна вартість проекту оцінюється в EUR 1, 07 млрд., з яких EUR 450 млн. складуть кредити ЄБРР, EUR 170 млн. надійдуть з держбюджету. Вартість усіх проектів з модернізації транспортного коридору Київ - Чоп та під'їзних доріг до столиці в 2010 р. оцінювали в EUR 1, 882 млрд. Протяжність реконструйованих шляхів після завершення всіх проектів складе залишок 1236 км. 1 км оновленої траси обійдеться в EUR 1, 553 млн., що приблизно відповідає європейським стандартам.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!