Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Майже сто мільйонів заробив Бердичівський завод «Прогрес», виконавши замовлення найбільшого холдингу
 
21-09-2011, 20:48  Економіка

Майже сто мільйонів заробив Бердичівський завод «Прогрес», виконавши замовлення найбільшого холдингу

 
За часів недавньої кризи бувший колись гігантом в своїй галузі, а нині перебуваючи в жалюгідному стані Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес», ледь зводив кінці з кінцями, втративши більшу кількість замовників, які не могли собі дозволити покупку дорогого обладнання, що випускається заводом. Але тепер, коли ситуація в економіці трохи стабілізувалася, завод набув нового дихання, і продовжує свою активну роботу з виробництва машин та апаратів.

Майже сто мільйонів заробив Бердичівський завод «Прогрес», виконавши замовлення найбільшого холдингу



Як стало відомо, Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" виготовив і поставив російській компанії "Металоінвест" два комплекси сушки залізорудного концентрату. У свою чергу холдинг "Металоінвест" є одним з найбільших в Росії по видобутку і збагаченню залізної руди і виробництва сировини для чорної металургії. Тому співробітництво Бердичівського заводу з таким гігантом повинно позитивно відбитися і на його репутації, і на фінансовому стані.

Як нам стало відомо, сума контракту вимірюється мільйонами, і становить понад 100 млн. російських рублів. А це близько 25 мільйонів гривень згідно з поточним курсом НБУ.

Нагадаємо, що цього тижня працівники Бердичівського машинобудівного заводу «Прогрес» відзначають своє професійне свято - День машинобудівника, тому виконання зобов'язань за такою великою угодою і отримані за замовлення гроші стануть хорошим стимулом для святкування та подальшої продуктивної роботи всього трудового колективу заводу в своїй галузі.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!