Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Керівництво Житомира та області буде нести персональну відповідальність за невиплачені зарплати
 
7-10-2011, 15:33  Економіка

Керівництво Житомира та області буде нести персональну відповідальність за невиплачені зарплати

 
Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам міста та області протягом січня-серпня поточного року скоротилася на 4,2 мільйона гривень (16,5%).

'Керівництво



У тому числі на економічно активних підприємствах - на 2,6 мільйона гривень (15,8%).



На 1.09.2011 загальна сума заборгованості дорівнювала 21,1 мільйон гривень. За серпень суму заборгованості знизили ще на 2,4 мільйона (10,2%).


Рішення проблем боргів по зарплаті повністю перенеслося під контроль керівництва обласної державної адміністрації. Голови райдержадміністрацій і міст, начальники галузевих управлінь були попереджені про те, що відповідати за ліквідацію боргів їм доведеться персонально.



Підприємствам-боржникам пропонують розірвати контракти, іншим підприємствам направили звернення з проханням сприяти якнайшвидшому вирішенню проблеми.


Активно залучається увага громадян до інформації про трудове законодавство і застосування його на практиці. Роз'яснення даються за допомогою засобів масової інформації Житомира та області, в тому числі і по місцевому телебаченню.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!