Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Коростишівська РДА вибере на торгах підрядника для будівництва міні-котельні
 
12-10-2011, 21:20  Економіка

Коростишівська РДА вибере на торгах підрядника для будівництва міні-котельні

 
Відділом освіти Коростишівської райдержадміністрації Житомирської області оголошено про проведення торгів на будівництво міні-котельні. Інформацію щодо планів з організації закупівель даних робіт відділ оприлюднив 29 вересня.

Коростишівська РДА вибере на торгах підрядника для будівництва міні-котельні



Відомості про заплановані замовником державних торгах були направлені відділом на сторінки відомого джерела інформації про організацію торгів.

Дане повідомлення було оприлюднено "Вісником державних закупівель" 29 вересня. Як повідомляється замовником в анонсі конкурсних торгів, обрана за результатами проведення тендеру компанія отримає право виконання робіт, які стосуються будівництва міні-котельні Коростишівської ЗОШ № 9. Держзакупівлі робіт у переможця відповідного тендеру на будівництво будуть здійснюватися з листопада по грудень 2011 року.

За інформацією Ua-Tenders.com, заявки, подані бажаючими брати участь у процедурі проведення торгів компаніями, представники тендерного комітету відділу освіти розглянуть 31 жовтня. Тендерне забезпечення для участі в даних торгах замовнику не надається.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!