Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Електроенергія і газ різко подорожчають ще до виборів
 
29-10-2011, 20:39  Економіка

Електроенергія і газ різко подорожчають ще до виборів

 
МВФ зобов'яже Україну збільшити тарифи на електроенергію і газ. Варто зазначити, що підвищення цих тарифів стосуватиметься не тільки населення, але і теплокомуненерго. І все це має відбутися вже протягом найближчих чотирьох років.

'Електроенергія



Володимир Плечун, експерт з енергетичних питань розповів, що до теперішнього часу Національна комісія регулювання електроенергії намагалася не допустити збільшення тарифів. Це було пов'язано зі зростанням соціальної напруги в Україні. Як відзначає експерт зростання тарифів відбудеться ще до виборів.

Однак не все так просто. За словами експерта, якщо тарифи не будуть підвищуватися, то країні ніколи не вдасться працювати в умовах ринку і європейські інвестиції не будуть залучені в обленерго.

Володимир Чернявський, директор КП «Полтаватеплоенерго» припускає, що цього року, найімовірніше, влада не буде підвищувати тарифи, так як в 2012 році будуть проходити вибори до Верховної ради.

У той момент, коли Україна погодилася на подальше підвищення тарифів, вона фактично зобов'язалася перейти на абсолютно інший рівень, до абсолютно нового пристрою енергетичного ринку.

У своєму інтерв'ю експерт сказав, що європейські компанії повинні отримувати можливість імпортувати природний газ, видобувати його на території України. Крім цього, їм повинен бути відкритий доступ транспортування газу по всій території країни. Також європейським компаніям необхідно дозволити продажу на внутрішньому ринку.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!