Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сесія міськради дозволила «Житомиртеплокомуненерго» отримати від ЄБРР 15 млн. євро
 
28-12-2011, 18:33  Економіка

Сесія міськради дозволила «Житомиртеплокомуненерго» отримати від ЄБРР 15 млн. євро

 
Депутати Житомирської міськради дали дозвіл комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» на отримання кредиту від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.

'Сесія



15 млн. євро (10 млн. кредит та 5 млн. гранд) підуть на реконструкцію та модернізацію інфраструктури теплопостачання в місті Житомирі.

За словами директора КП Дмитра Рогожина, гроші ЄБРР дозволить вирішити ряд соціальних проблем - відновлення цілодобового гарячого водопостачання, надійність і якість теплопостачання в 4-х мікрорайонах міста.

Екс-мер Житомира, депутат міськради Віра Шелудченко повідомила, що міська влада працює над питанням отримання кредиту ЄБРР з 2008 року.

«Який бюджет і де візьме стільки грошей, щоб забезпечити модернізацію і нормальну роботу такого підприємства, як теплокомуненерго? Потрібно приймати рішення і щоб керівництво («Житомиртеплокомуненерго») до квітня провело всі необхідні технічні процедури і після відключення тепла вже починали працювати », - переконувала депутатів Шелудченко.

Реалізація проекту передбачає модернізацію котелень, заміну теплових мереж, встановлення когенераційних установок та індивідуальних автоматизованих теплових пунктів, встановлення котлів на альтернативному паливі.

За те, щоб дозволити КП «Житомиртеплокомуненерго» отримати кредит від ЄБРР проголосував 41 депутат (усього в міськраді 60 депутатів).

Крім того, депутати міськради більшістю голосів підтримали пропозицію депутат Олега Горая про внесення змін до складу наглядової ради комунального підприємства затвердивши його в такому складі: Андрій Лилик, Віра Шелудченко, Олег Самчук, Геннадій Забродський, Сергій Оніщук, Микола Савенко, Володимир Михалець (всі - депутати міської ради).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!