Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Які ціни чекають житомирян на Великдень
 
22-04-2013, 07:50  Економіка

Які ціни чекають житомирян на Великдень

 
Прибирають оселю, власники приватних будинків намагаються зробити свій двір охайним до настання свята, навіть не зважаючи на пізню весну, яка принесла багато води. Одним з найважливіших питань стає святкове меню – на Паску всі намагаються приготувати якомога більше страв. Закінчується піст і люди насолоджуються смачною їжею.

'Які



Їх вартість підвищується напередодні Паски і утримується високою досить тривалий час. Цей продукт стає незамінним для відзначення Паски – крашанки одна з головних страв свята, та й більшість рецептів їжі, яку полюбляємо їсти, включає в собі такий інгредієнт, як курячі яйця.

В більшості країн, напередодні свят, відбувається суттєве зниження цін. Завдяки цьому, виробники продукції мають можливість продати велику кількість товару і отримують суттєвий прибуток, навіть при знижених цінах. В нинішньому році, антимонопольний комітет України рекомендував 19 найбільшим суб’єктам господарювання слідкувати за цінами на яйця курячі і не здійснювати підняття вартості на даний вид товару. Що ж, будемо сподіватися, що рекомендації АМКУ будуть виконані.
входные двери в квартиру покупать нужно уже сейчас

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!