Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Цьогоріч на ремонт доріг в Житомирській області виділено 84 млн грн з державного бюджету
 
15-03-2016, 01:07  Економіка

Цьогоріч на ремонт доріг в Житомирській області виділено 84 млн грн з державного бюджету

 
Цьогоріч на ремонт доріг в Житомирській області виділено 84 млн грн з державного бюджету

Житомирська область отримає на ремонт доріг 84 млн гривень. Розпорядження про розподіл видатків державного бюджету було прийняте вчора, на позачерговому засіданні уряду України.

За ці кошти буде проведено ремонт траси державного значення М-21 Житомир-Могильов-Подільський. На даному шляхопроводі передбачено облаштування зовнішнього освітлення.

Також будуть відремонтовані мости через річку Тетерів біля села Карвинівка, в селі Висока Піч на автодорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці і в місті Радомишль на автодорозі Т-06-08 Малин-Кочерів.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, планується також біля села Старики Коростенського району побудувати шляхопровід через залізницю.

Відмічається, що Міністерство інфраструктури в даний час працює над формуванням акта, що передбачає незалежний контроль якості ремонту автодоріг. Компанії, які будуть проводити ремонтні роботи, будуть зобов'язані надавати десятирічну гарантію.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!