Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Держава виплачуватиме людям кошти за зекономлену субсидію
 
12-07-2017, 09:15  Економіка

Держава виплачуватиме людям кошти за зекономлену субсидію

 
Держава виплачуватиме людям кошти за зекономлену субсидію

Жителі Житомирської області, які економного використовували субсидію, можуть отримати грошову винагороду. Для отримання коштів необхідно до 1 вересня подати заяву в місцеве управління соціального захисту населення.

Як повідомляє прес-служба Житомирської ОДА, це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України №300, де прописаний чіткий алгоритм монетизації частини зекономлених житлових субсидій.

Згідно з документом, Урядовий проект монетизації частини зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергозберігаючим сім'ям еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.

До 1 липня 2017 року підприємства-виробники або підприємства-виконавці послуг з газо- і електропостачання в паперовому та електронному вигляді надали структурному підрозділу з питань соціального захисту населення списки енергозберігаючих субсідіантів із зазначенням суми невикористаної державної допомоги.

Інформацію про наявність економії кожен одержувач субсидії може відстежувати в своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу або електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Для нарахування коштів субсідіант повинен самостійно відкрити рахунок в банку, через який здійснюються виплати соціальних допомог і пенсій. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути вже відкритим. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (0412) 24-14-08.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!