Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З 15 жовтня ціни на проїзд у приміських маршрутах Житомира підскочать вгору
 
9-10-2018, 11:14  Економіка

З 15 жовтня ціни на проїзд у приміських маршрутах Житомира підскочать вгору

 
З 15 жовтня ціни на проїзд у приміських маршрутах Житомира підскочать вгору

Житомиряни і жителі передмістя в соцмережах обговорюють підвищення вартості проїзду на деяких приміських маршрутах, зокрема на №126 (Тетерівка - Клітчин) і №104 (Станишівська ЖРЛ - Іванівка), який планується на цьому тижні.

«На 126 маршруті висять оголошення, що з 10 жовтня піднімають тариф. Водій сказав, що ніби на 3 грн більше », - таке повідомлення в Facebook 8 жовтня залишила Ольга Легенчук.

Пост активно коментують інші користувачі соцмережі, відзначаючи, зокрема, що оголошення про підвищення вартості проїзду з 15 жовтня з'явилися і в маршрутках №104.

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк в коментарі Житомир-інфо зазначив, що перевізники звертаються в ОДА, повідомляючи про намір підвищити вартість проїзду в зв'язку з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів.

«У найближчі дні плануємо збирати перевізників і обговорити це питання. Перевізники звертаються, дають відповідні розрахунки, але якихось рішень з цього на сьогодні немає. Нагадаю, що зараз ОДА не встановлює вартість проїзду, як було раніше », - підкреслив Роман Крисюк.

Директор ТОВ «Залізний Пегас» Ігор Бобер, який обслуговує маршрут № 126 і кілька інших напрямків Високої Печі, в телефонній розмові зазначив, що вартість проїзду дійсно виросте, але не на 3 грн, як того побоюються люди.

«До цих пір проїзд в наших маршрутках становив 6 грн (за межі міста). Так, з 10 жовтня вартість проїзду підвищиться. Вже є готові розрахунки, згідно з якими буде встановлено ціну. Але підвищиться вона не на 3 грн, це точно. Буде 7 грн, можливо, 8. Проте, швидше за все, таки 7 грн », - зазначив Ігор Бобер і надіслав до редакції оголошення, які розклеїли в маршрутках.

У ТОВ «ПАТП - 2007», який обслуговує декілька житомирських приміських маршрутів, в тому числі і №104 також підтвердили інформацію про намір підвищити вартість проїзду орієнтовно з 15 жовтня. За словами перевізника, ціна виросте на 1-2 грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!