Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада збільшила фінансування "теплих кредитів" Житомирській області
 
12-10-2018, 11:46  Економіка

Влада збільшила фінансування "теплих кредитів" Житомирській області

 
Влада збільшила фінансування "теплих кредитів" Житомирській області

Місцеві органи виконавчої влади у співпраці з Держенергоефективності допомагають населенню утеплювати оселі та виділяють додаткові кошти на місцеві програми співфінансування «теплих кредитів».

Так, у зв’язку з високим попитом на «теплі кредити» бюджет Житомирської обласної програми збільшено на 1 млн грн, і він склав 5 млн гривень. Через активність населення у питанні енергоефективності, а також щодо встановлення приватних сонячних електростанцій вже виплачено фактично всю суму компенсацій. Наразі розглядається можливість виділення додаткового фінансування.

Як пояснив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, все це яскраві приклади ефективної співпраці місцевої влади та населення для:

зменшення енергоспоживання;
підвищення енергоефективності осель;
зростання добробуту родин.

На сьогодні у співпраці з Держенергоефективності розроблено та запроваджено 163 місцеві програми здешевлення «теплих кредитів» із загальною сумою фінансування у розмірі близько 150 млн гривень.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!